Nu ma pot abtine ca pe langa dulciuri sa nu postez si ceva ce am pregatit la masa de sambata. M-a inspirat o reteta postata de Antonio pe site-ul Lidl la care am mai adaugat cate ceva. Deci, aveti nevoie de ciuperci curatate, mozarella, rosii, ardei, ceapa verde si un plic de bacon. Cantitatile, nu conteaza, le stabiliti voi. Va mai trebuie si betisoare de bambus sau orice alt fel de tepuse. Cred ca nu sunt necesare multe explicatii deoarece pozele spun totul. Atat va spun: ciupercile se curata si se aseaza ca doua jumatati de caisa intre care se pune o bucata de mozarella.
Asa cum vedeti in poza se aseaza frigaruile pe un gratar peste o tava in care se pune o cana cu apa.
Asa a aratat o portie, nu glumesc ... o portie de frigarui. Au fost atat de bune, incat am razbit aproape patru bucati. Veti observa ca mozarella se scurge dintre cele doua ciupercute si trebuie sa o "culegeti" din tava. Ea ramane in apa din tava si arata ca niste banuti. Din acest motiv trebuie musai sa puneti apa in tava. Bucatelele culese se asaza peste frigarui.
Sunt convinsa ca nu veti rezista si veti incerca si voi! Pofta buna!
Print Page
No comments:
Post a Comment