Aceasta gustare am pregatit-o din
compozitia ramasa de la reteta anterioara. Am pus compozitia ramasa intr-un vas
de Yena si am copt-o cinci minute la cuptorul cu microunde. Este foarte usor de
preparat si individual, fara a face in prealabil placinta. Reteta pe care vi-o
propun mai jos este practic jumatate din compozitia de la Mini placinta cu
branza si fulgi de porumb.
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. La
aceasta reteta nu este chiar obligatoriu dar este recomandabil.
Cana = aproximativ 240 ml
1/2 cana (125 gr) branza de vaci
1/2 cana (125 gr) branza telemea putin sarata
1/2 cana (120 ml) fulgi de porumb
1/3 cana (100 gr) iaurt
2 oua
1. Se rade
branza telemea.
2. Se pun
intr-un bol mare: branza de vaci, iaurtul si branza telemea rasa. Se amesteca.
3. Se bat
cele 2 oua 1-2 minute cu telul sau cu mixerul si apoi se adauga in compozitia
din bol. La final se adauga fulgii de porumb.
4. Se pune
compozitia intr-un vas de Yena si se baga la copt in cuptorul cu microunde
pentru 5 minute. Daca vi se pare ca nu este coapta suficient se mai baga in
cuptor pentru inca maxim doua minute.
Sa aveti pofta! Print Page
No comments:
Post a Comment